ВЕЧЕРАС У БЕОГРАДУ ФУДБАЛ СРБИЈА – ЦРНА ГОРА Пресудни дуел „Орлова“ у трци за друго место у квалификацијама за Еуро 2024

Простор за калкулације било које врсте више не постоји - у вечерашњем (20.45) окршају најбољих фудбалера Србије и Црне Горе на стадиону „Рајко Митић” у Београду, како ствари стоје, победник ће заслужити визу за одлазак на ЕУРО 2024 у Немачкој, а пораженом ће остати да тугује и чека неке нове квалификације.
s
Фото: Youtube printscreen/ Fudbalski savez Srbije

После пораза од Мађарске, доживљеног у суботу у Будимпшети, наши момци, стиче се утисак, решени су да ништа не препусте случају и желе свим срцем да, после више од две деценије, Србија буде учесник финалног турнира континенталног првенства.

- Постоји доза страха, јер на тај начин показујете поштовање према такмичењу у којем се надмећете - рекао је селектор Србије Драган Стојковић. - Наравно, страх о ком причам није претеран, али изазива код свих нас неопходну дозу опреза. Потрошња играча је постојала у Мађарској, али смо у утакмици уживали. Играли смо онако како смо то желели и како смо се договорили, а када је тако, не можете да изађете на терен и да се шетате. У сваком случају, имамо довољно времена да се регенеришемо и сигурно ћемо бити спремни за вечерањи дуел.

Најавио је селектор и неке промене у нашем тиму.


Србија - Црна Гора

БЕОГРАД: Стадион „Рајко Митић”, капацитет: 51.755 места. Судија: Шимон Марчињак (Пољска). Почетак утакмице у 20.45 часова.

СРБИЈА: В. Милинковић-Савић - Миленковић, Гудељ, Павловић - Живковић, Лукић, С. Милинковић-Савић, Младеновић - Тадић, Самарyић, А. Митровић.

ЦРНА ГОРА: Мијатовић - Марушић, Савић, Томашевић, Радуновић - Јововић, Јанковић, Шћекић, Савићевић - Крстовић, Мугоша.


- Промена ће сигурно бити, али не могу и не желим да вам откријем каквих. Имали смо довољно времена да одлучимо о томе и да онда с осмехом дочекамо почетак вечерашњег дуела. У сваком случају, све проблеме ћемо да решимо. Пред нама је меч истине, а ми желимо, хоћемо и можемо да га решимо у нашу корист реакцију - додао је Драган Стојковић.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести