ВОЈВОДИНА ПОТПИСАЛА УГОВОР О ДОНАЦИЈИ са Удружењем "Чепом до осмеха": Само храбро до нове победе

Фудбалски клуб Војводина потписао је данас уговор о донацији са Удружењем „Чепом до осмеха“.
s
Фото: Драгољуб Збиљић и Вања Петковић, фото: ФК Војводина

У просторијама ФЦ „Вујадин Бошков“ уговор су потписали председник ФК Војводина Драгољуб Збиљић и председница Удружења „Чепом до осмеха“ Вања Петковић.

Председник Војводине изразио је задовољство због наставка сарадње са Удружењем „Чепом до осмеха“ и најавио да ће клуб помагати у реализацији набавке помагала за особе са инвалидитетом.

– Удружење Чепом до осмеха су дугогодишњи пријатељи фудбалског клуба, одбојкашког клуба и готово свих клубова Спортског друштва Војводина и могу слободно да кажем моји лични пријатељи. Помогли смо у реализацији одређеног броја акција и кроз матичну фирму, Енерготехника Јужна Бачка и годинама одржавамо један партнерски однос. Имали смо заједничке акције и едукације деце на Вошином породичном дану и веома смо задовољни како је прошло, спојили смо две приче о правим вредностима, спорт и очување животне средине а наши суграђани памте и велики мозаик од чепова у облику грба Воше који је тад направљен.

Увек су били уз нас и зато ми је драго да ФК Војводина може да помогне у реализацији набавке помагала за двоје деце, да је клуб потпуно стабилан и уместо да ми тражимо помоћ да можемо да је понудимо онима који је заслужују. Ово је само почетак једне успешне сарадње и захваљујем се Чепом до осмеха на овој прилици и желим им пуно успеха у даљем раду – поручио је председник Војводине Драгољуб Збиљић.

Озваничену сарадњу са ФК Војводина поздравила је и председница Удружења „Чепом до осмеха“ Вања Петковић.

– Ово је само наставак сарадње и један доказ да смо сви на истом путу, на истом задатку ка истом циљу. Желимо да помогнемо деци, а исто тако и да бринемо о животној средини, а то све значи да ширимо праве животне вредности, што је свакако ширење емпатије и солидарности према особама инвалидитетом. Овако уједињени шаљемо поруку да заједно можемо много и настављамо заједно да радимо – рекла је Вања Петковић.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести