Звезда: Партизан се уплашио, нека доведу судије одакле хоће

БЕОГРАД: Фудбалски клуб Црвена звезда одговорио је Партизану на оптужбе саопштењем да су судије више пута ове сезоне помогле црно-белима, али и да су сагласни са делегирањем иностраних арбитара за предстојећи вечити дерби.
fudbal, epa
Фото: EPA (DIEGO AZUBEL)

"Настављају се покушаји дискредитације Црвене звезде од стране Славише Кокезе и Партизана. Иако се огласио наш "вечити ривал", јасно је да их инструше први човек ФСС и да је тек сада очигледно да је послао арбитре у Чачак и на наш стадион против Рада да би нас увукао у Партизаново блато и оправдао све крађ у овој години", наводи се у саопштењу клуба.

Из Звезде поручују да "Партизан не може никога да победи у Суперлиги и Купу Србије без помоћи ФСС"."Партизан је имао седам пенала заредом у шест мечева, док је Црвена звезда упозоравала да исхитреним искључењима и пеналима на њеним мечевима против последњег и претпоследњег тима, а све у организацији ФСС, следи припрема и изједначавање урађеног".

Наводе и да би разлика на табели била још већа у корист црвено-белих да судијски превиди нису радили у корист Партизана.

"За разлику од прошле године сада неће успети. Суштина свега да је то спрега челних људи ФСС и Партизана да се за предстојећи дерби не делигира било који непристрасни арбитар и на тај начин умањи могућност да Звезда увећа предност на табели. Ипак, верујемо у свој стручни штаб и играче па ако су се већ толико уплашили нека доведу судије одакле хоће, али тражимо да ФСС обезбеди регуларност такмичења. А ако то не може онда нека руководећи људи ФСС поднесу оставке".

EUR/RSD 117.1197
Најновије вести