ОН ЈЕ НЕЗАУСТАВЉИВ! Јокић у драматичном мечу донео победу Денверу; Од фантастичних закуцавања до окршаја са судијом (ВИДЕО/ФОТО)

Кошаркаши Денвера победили су Бостон резултатом 115:109 уз фантастичну партију Николе Јокића.
1
Фото: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Нагетси су у већем делу утакмице имали резултатску контролу, све до саме завршнице када су успели да одбију последње нападе и покушаје гостију да направе преокрет.

Јокић је доминирао против Селтикса и био је најефикаснији кошаркаш екипе из Колорада са 32 поена којима је додао 12 скокова, 11 асистенција и две украдене, али ниједну изгубљену лопту за 39 минута у игри.

Из игре је погодио 11 од 19 шутева, а са линије слобоних бацања је био прецизан свих 10 пута. Утакмицу је обележило фантастично закуцавање.

Фото: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Постојао је тренутак када су навијачи Денвера били забринути. Србин је последњу деоницу почео са клупе, а када је приказан на телевизијском преносу видело се да му је десна рука замотана и да се за њу држи као да га боли.

Међутим, убрзо је поново крочио на терен, а било је пуно посла за њега и саиграче.

Било је и нервозе због судијских одлука. Добио је у последњој четвртини техничку грешку након што је полудео због недосуђеног фаула над њим.

Викао је на судију све док му није показана техничка.

Денвер је на крају стигао до 43 победе из 63 утакмице, а Бостон је остао на 48 тријумфа и забележио 14. пораз.

Фото: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Код Нагетса је Џамал Мареј додао 19 поена, осам асистенција и шест скокова, а Ерон Гордон 16 поена и девет скокова.

За Бостон је бриљирао Џејлен Браун који је утакмицу завршио са 41 поеонм, 14 скокова и четири асистенције, а Кристапс Порзингис је додао 24 поена уз 12 скокова.

Курир спорт

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести