МИЛОШ ТЕОДОСИЋ УЛИО НАДУ КОШАРКАШИМА ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ: Тео "разбио" Макаби

Кошаркаши Црвене звезде савладали су Макаби са 98:92, у једној од најбољих партија Милоша Теодосића у каријери.
1
Фото: Милош Теодосић очарао све, фото: КК Црвена звезда

Плејмејкер црвено-белих уписао је 27 поена, уз 14 асистенција, за укупни индекс 40, предводећи своју екипу до шесте победе у такмичењу у 16 кола.

Један од најбољих српских репрезентативаца у последњих 15 година на тај начин је подсетио на најславније дане, како у дресу „орлова“, тако и у дресу ЦСКА, с којим је освајао титулу Евролиге.

– Прва победа на гостујућем терену, ја то тако гледам без обзира на то што се играло у “Пиониру” – рекао је, уз осмех, Теодосић. – Била је нека реакција, не нека, него одлична после Реала. Надам се да нећемо опет једну да одиграмо топло, па онда хладно. Из ове утакмице треба да извучемо све најбоље и да растемо и дижемо форму као тим. Велик број асистенција је заслуга свих саиграча. Рокас је имао сјајан дан, убацивао је неке лопте. Тоби је одиграо сигурно најбољу утакмицу откако је дошао. То су играчи који имају квалитет, али су изгубили самопоуздање. Ја сам због њих имао 14 асистенција, надам се да ће их бити и 20, али то зависи од њих – рекао је Теодосић.

Капитен Бранко Лазић осврнуо се на партију Теодосића.

– Највећи је ветеран од свих нас. Бори се највише од свих, срамота је да га не пратимо. Успели смо да изгурамо то. Тео је одиграо фантастичну утакмицу, што није неко изненађење за мене, јер знам за шта је способан – навео је Лазић.

В. М. Петровић

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести