Пешић: БИЛА НАМ ЈЕ ПОТРЕБНА ОВАКВА ЈЕДНА УТАКМИЦА против Бразила

ШЕНЖЕН: Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић изјавио је да је његовом тиму била потребна баш утакмица против оне коју је српска репрезентација играла против Бразила.
p
Фото: Youtube Printscreen/RTS

Кошаркашка репрезентација Србије победила је данас селекцију Бразила резултатом 89:85 (21:20, 24:18, 19:21, 25:26) на Купу солидарности у кинеском Шенжену.

Најефикаснији у селекцији Србије био је Филип Петрушев са 17 поена уз пет скокова, док су Алекса Аврамовић и Никола Јовић додали по 14 поена. У селекцији Бразила најбољи је био Вито Бените са 17 поена, док је Кабокло додао 16.

Била нам је потребна оваква једна утакмица против Бразила који су велики и високи са искусним спољним играчима и знају да играју, имају атлетику. То је екипа која је добила Аустралију пре недељу дана и све остале су чини ми се добили. Бразил је противник који нам је легао, а када нас је спонзор позвао и понудио да дођемо на турнир ја сам питао ко ће да игра, па нам је оваква екипа требала. Добра провера, поштедели смо Богдановића и Милутинова, јер су мало више играли раније, истакао је селектор Србије.

       

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести