„ЗАЈЕДНИШТВО ЈЕ БИТНО ПРЕД ИСТОРИЈСКЕ МОМЕНТЕ” Овако се Војводина спрема за борбу за улазак у АБА лигу

Кошаркашки Војводине у среду од 18 часова играју прву од две четвртфиналне утакмице АБА 2 лиге против екипе Сутјеске. За старт ће гостовати у Никшићу, док их реванш чека седам дана касније у Новом Саду.
1
Фото: Instagram/kk_vojvodina

Пропозиције су такве да ће даље проћи екипа која буде збирно постигла више поена у те две утакмице. Војводина је лигашки део завршила као другопласирана, а Никшићани су били на седмом месту.

У лигашком делу сезоне, Војводина је славила јако убедљиву победу, али овога пута ће се играти пред навијачима у Никшићу, што неће бити олакшавајућа околност.

Ипак, кошаркаши Војводине показали су да се налазе у врло добром расположењу пред одлучујуће утакмице сезоне, како у АБА 2 лиги, тако и у КЛС, где у недељу у Краљеву гостују Слоги у мечу где им победа доноси титулу шампиона.

Они су се окупили на заједничкој вечери заједно са председником клуба, Жељком Ребрачом, као и читавим стручним штабом. Показали су да је атмосфера у тиму одлична, а на друштвеним мрежама оставили су и изузетно јаку поруку.

- Заједништво је битно пред историјске моменте. Сви смо једно, то је наша снага - написали су на Инстаграм страници Војводине.

Подсетимо, Војводина је један од три српска тима у плеј-офу АБА 2 лиге уз Спартак из Суботице и Златибор из Чајетине.

(Telegraf.rs)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести