ЗВЕЗДА ВЕЋ СУТРА ПРОТИВ МОРНАРА Да се заборави минхенски колапс

Без Милоша Теодосића, то није било то. Кошаркаши Црвене звезде изгубили су од Бајерна у Минхену са 74:66, у 27. колу Евролиге и утакмици у којој су практично од средине прве четвртине били у подређеном положају. Сада ће морати што пре да се опораве, како би сутра од 21 час у 21. колу АБА лиге смогли снаге да надиграју Морнар и на тај начин учврсте лидерску позицију на табели регионалног шампионата, који је сада приоритет.
АБА лига (Драгана Стјепановић)
Фото: АБА лига (Драгана Стјепановић)

Тренер црвено-белих Јоанис Сферопулос истакао је да је сусрет против Бајерна показатељ како не треба и да ће одатле његов састав да извуче поуке, како би се то боље припремио за окршај са Баранима у гостима.

– Одлично смо почели против Бајерна са обе стране паркета. Били смо концентрисани да реализујемо план. Са друге стране, они су у последња три минута прве четвртине успели да се врате, ми нисмо наставили у истом ритму. Од тада, контролисали су утакмицу, али смо ми били увек близу. Интересантна утакмица, промене моментума… Вратили смо се на минус два, промашили смо неке тројке, полагања… Бајерн је заслужио победу, али ми смо могли боље. Морамо да напредујемо, нисам задовољан нападом. Ту морамо да напредујемо, у наставку сезоне – навео је Сферопулос.

В. М. Петровић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести