Одбојкаши Војводине савладали Таково у 10. колу Суперлиге 

Војводина НС семе – Таково 3:1 (25:19, 23:25, 25:21, 25:22)
е
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Иако је победа над Таковом и пре утакмице била уписана одбојкашима Војводине НС семе, требало је посао одрадити на терену и максимално озбиљно приступити дуелу са далеко слабијим противником. Шампион се у 10. колу вратио на тријумфални колосек у Суперлиги, пошто му је у претходном Рибница прекинула низ и оправдао је улогу фаворита, али је одужио пут до нова три бода пошто је гостима из Горњег Милановца препустио сет. Сада су Новосађани на скору 7–3, а Таково је и даље на дну табеле, јер му је ово девети пораз.


10. коло Суперлиге 

Војводина – Таково 3:1
Ц. звезда – Мл. радник (синоћ) 
Спартак С – Раднички (синоћ) 
Данас
Партизан – Рибница (15) 
Сутра 
Ниш – Спартак Лј (16)


Нису црвено–бели ушли свежи у овај мегдан, с обзиром на то да су у среду играли Лигу шампиона, а потом путовали назад из Берлина. До 1:0 стигли су у лаганом ритму, јер су им гости парирали само на почетку сета. Иако је изгледало да ће исти сценарио бити и у наставку, Таково је заиграло на све, или ништа, а домаћин је изгледа потценио ривала. Када су гости преокренули (13:12) држали су конце у својим рукама и није их пољуљало ни то што је у егалу на крају сета Војводина два пута повела – 1:1. Осокољени режираним изједначењем играчи из Горњег Милановца били су равноправан противник и у наставку, али су црвено–бели ипак имали иницијативу. Разлику од три поена (19:16) Бошкан је искористио да у игру уведе и првог коректора Радослава Парапунова, како би се после опоравка од повреде полако уигравао. Пошто је поново дошла до предности у сетовима (2:1) Воша је водила главну реч и мада су јој гости до краја дисали за вратом, нису могли да се понадају другачијим исходом од пораза.

НОВИ САД: Мала сала Спенса, гледалаца: 100, судије: Савић, Јовановић (Београд).

ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ: Симић 7, Л. Чубрило 3, Бајандић 12, Вујовић, Зечевић 17, Негић (либеро 1), Н. Чубрило, Мишковић (либеро 2), Вилимановић, Парапунов 2, Мехић 13, Бошњак 1.

ТАКОВО: Ђурић, Ћорић 2, Јестровић, Гавриловић, Поломац 2, Барков 6, Петровић (либеро), Илић, Алексић 8, Ивановић, Миливојевић 11, Крстић 14, Пантић 1, Моцић (либеро).

К. Бугарски 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести