РУТИНСКИ ТРИЈУМФ ОДБОЈКАША ВОЈВОДИНЕ: Млади играчи искористили шансу

Иако је победа над Борцем из Старчева, последњим тимом на табели Суперлиге, унапред била уписана одбојкашима Војводине, посао је морао да се одради на терену.
Дневник/Ф. Бакић  
Фото: Дневник/Ф. Бакић  

У 10. колу домаћег првенства Новосађани су лако дошли до шестог тријумфа и сада су на скору 6-2, с тим да имају две утакмице мање од осталих.

Разлика у квалитету је била очигледна, али и упркос томе, шеф стручног штаба црвено–белих Марко Наранчић, није ништа препуштао случају и извео је најјачу поставу на терен, с тим да је одморио средњег блокера Савовског, ког је заменио млади Кокеза, који је био на висини задатка у првој утакмици коју је целу одиграо ове сезоне. 

Овакав однос снага допустио је стратегу Војводине да шансу пружи Копитићу, Елезовићу, Мишковићу, Ђогићу и Дакићу, а сви су оправдали поверење и добро се показали.

Фото: Дневник/Ф. Бакић  

До краја године, Новосађане очекују још три гостовања, Рибници у Краљеву, Радничком у Крагујевцу и Јединству у Старој Пазови.

Војводина – Борац (С) 3:0 (25:14, 25:19, 25:20)

НОВИ САД: Мала сала Спенса, гледалаца: 200, судије: Субашић (Нови Сад), Оченаш (Бачки Петровац).

ВОЈВОДИНА: Ђогић (либеро), Бајандић 12, Милановић 3, Негић (либеро), Рудић 4, Елезовић 1, Убипарип 8, Мишковић, Станковић 11, Кокеза 8, Кисић, Дакић, Савовски, Копитић 3.

БОРАЦ (С): Стефановић 4, Ћировић 12, Милетић (либеро), Николић, Мадић 3, Несторовић 2, Фет 1, Јовић, Крстић (либеро), Познић, Кнежевић 5, Нинић, Ковачевић, Зарић 6.

Суперлига – 10. коло

Војводина – Борац (С) 3:0

Ниш – Спартак (С) 1:3

Ц. звезда – Партизан 3:2

Јединство (СП) – Рибница 0:3

Мл. радник – Раднички 3:1

Таково – Карађорђе 3:1

К. Бугарски

 
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести