ЈОШ ЈЕДНО ЗЛАТО ЗА СРПСКОГ ТЕШКАША Бум-бум Бабић!

Владан Бабић, капитен боксерске репрезентације Србије, иако на заласку каријере, и даље има динамит у рукама.
vladan babic

На управо завршеном 61. издању „Београдског победника - Меморијал Бранко Пешић“, у Пиониру, наш супертешкаш је потпуно заслужено проглашен за најбољег домаћег борца.

У години Европског првенства, које ће бити одржано у српској престоници, Бабићева форма најављује још један моћан наступ целе репрезентације Србије.

- „Београдски победник“ ми је једно од омиљених такмичења, а сигурно је тренутно и најјачи турнир у свету. Било је пуно доброг бокса, лепих мечева. Сјајне борце су послали Руси, Јермени, Казахстанци, Французи... Ја сам остварио зацртани план и спремно дочекујем Европски шампионат, који почиње за месец дана. Надамо се историјским резултатима. Дошло је време да направимо значајан успех - истакао је Бабић, гостујући на Студију Б.

Капитен Србије се осврнуо на чињеницу да је Београд постао центар европског и светског бокса.

- Ето, после перфектно организованог Светског шампионата, сада смо домаћини и Европског првенства. Већ следеће године ће у Београду жене имати шампионат Старог континента. Невероватан успон српског бокса, који је пре пет-шест година био у запећку. То је знак да смо на добром путу, да имамо нешто посебно. Већ имамо два европска првака и медаљу са светског првенства, засад имамо и три норме за олимпијски турнир у Паризу, верујем да можемо да се изборимо и за још три, што би било фантастично.

Ало

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести