Аркус Суперлига: Шампионке ипак прејаке

Незгодан распоред и у другом делу Суперлиге, као што је то било и на почетку сезоне, предодредио је да рукометашице Војводине отворе пролећни део такмичења поразом.
Ф. Бакић/Јована Величковић шутира на гол Аранђеловчанки
Фото: Ф. Бакић/Јована Величковић шутира на гол Аранђеловчанки

На својој кожи квалитет вишеструког шампиона и освајача националног купа екипе Бекамента из Аранђеловца осетиле су рукометашице из Новог Сада.

Трудиле су се изабранице Радана Ровчанина да се што боље представе против фаворита, који у својим редовима има неколико бивших и садашњих репрезентативки. То им је донекле полазило за руком, али тек пошто су се консолидовале после фуриозног почетка гошћи које су повеле 4:0. Новосађанке су први гол постигле тек у 9. минуту, а други у 14. За то време гошће су из минута у минут повећавале предност. Све време сусрета Аранђеловчанке су контролисале игре и резултат, домаће су дале максимум у овом тренутку, али то није било довољно да се угрози реномирани ривал.

Војводина - Бекамент 22:32 (8:13)

НОВИ САД: СЦ Слана бара, гледалаца 100, судије: Ковач (Косовска Митровица) и Милосављевић (Звечан). Седмерци: Војводина 11 (9), Бекамент 5 (4), искључења: Војводина 2, Бекамент 12 минута.

ВОЈВОДИНА: Гутеша (1 одбрана), Вулетић, Ћалушевић, Жарковић 4, Ђукић, Кнежев, Ивошевић, Тодоровски 2 (2), Величковић 4 (3), Мијаиловић 5, Раич (9 одбрана), Бошњак, Зечевић 3 (2), Бахун, Кораћ 3 (2), Узелац 1,

БЕКАМЕНТ: Митровић 1(1), Радојичић 3, Прековић 3, Степановић 4 (1), Станојловић 2, Анић, Петровић 5, Симић (11 одбрана, 2 седмерца), Анкић, Рајовић 2, Агатуновић 1, Коцић 7 (2), Радуловић 1, Нићифорофић (4 одбране), Манчић 3, Гаровић.

Ј. Галић

EUR/RSD 117.1207
Најновије вести