РУ­КО­МЕ­ТА­ШИ­ЦЕ СР­БИ­ЈЕ У ШПА­НИ­ЈИ НА ПРИ­ПРЕ­МА­МА: Ар­ген­ти­на пр­ви тест

Жен­ска се­ни­ор­ска ре­пре­зен­та­ци­ја Ср­би­је оба­ви­ла је пр­ву фа­зу при­пре­ма у Ко­ви­ло­ву и от­пу­то­ва­ле су у Шпа­ни­ју на ме­ђу­на­род­ни тур­нир, ода­кле ће се упу­ти­ти у Дан­ску на Свет­ско пр­вен­ство.
РСС
Фото: РСС

Иза­бра­ни­це Уро­ша Бре­га­ра већ да­нас у Сан­тан­де­ру оче­ку­је  ду­ел са Ар­ген­ти­ном. Су­тра од 14.30 са­ти са­ста­ће се са Ја­па­ном, док ће у не­де­љу од­ме­ри­ти сна­ге са до­ма­ћи­ном од 13 ча­со­ва. Нај­бо­ље срп­ске ру­ко­ме­та­ши­це у Шпа­ни­ји ће оста­ти још три да­на по­сле по­след­ње утак­ми­це, а 30. но­вем­бра пла­ни­ран је лет за Дан­ску.

Се­лек­тор срп­ског на­ци­о­нал­ног ти­ма  Урош Бре­гар освр­нуо се на про­ме­не  у ти­му и ис­та­као је да ће утак­ми­це у Шпа­ни­ји пу­но зна­чи­ти еки­пи.

– Но­ви ци­клус за­по­че­ли смо у ква­ли­фи­ка­ци­ја­ма за Европ­ско пр­вен­ство, утак­ми­ца­ма са Бу­гар­ском и Тур­ском. На­ста­вља­мо про­цес да­ље и са­да нам је нај­ва­жни­је да у на­ред­ним да­ни­ма по­ку­ша­мо да про­ме­ни­мо оно што ни­је ва­ља­ло. Фо­кус је на по­бољ­ша­њу од­бра­не, а утак­ми­це на тур­ни­ру у Шпа­ни­ји ће нам да­ти мно­го од­го­во­ра – ја­сан је Бре­гар.

Срп­ски на­ци­о­нал­ни тим пр­ву фа­зу Свет­ског пр­вен­ства игра­ће у Хер­нин­гу, а так­ми­че­ње ће отво­ри­ти ду­е­лом са до­ма­ћом се­лек­ци­јом Дан­ске ко­ји је на про­гра­му 1. де­цем­бра од 20.30 ча­со­ва. Два да­на ка­сни­је од 18 ча­со­ва од­ме­ри­ће сна­ге са Ру­му­ни­јом, док је меч са Чи­ле­ом за­ка­зан за 5. де­цем­бра у истом тер­ми­ну.

В. Г.

 

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести