РУКОМЕТАШИ ЈУГОВИЋА СУТРА ИГРАЈУ ПОД ИМПЕРАТИВОМ ПОБЕДЕ: С Обилићем за боље сутра

На последњој првенственој утакмици у Врању рукометаши Југовића су играли за “затвор”. Стога је сутрашња утакмица 19 часова у каћком Храму против Обилића из Београда својеврсна прилика за поправни и освајање на свом терену изгубљених бодова, вредних опстанка. Тешко је играти против Београђана којима гори под ногама, као и Југовићу.
Ј. Лакић
Фото: Ј. Лакић

– Очекујемо да ће се сутра у нашој дворани водити жестока борба, пошто су бодови неопходни обема екипама. Екипа Обилића је скуп искусних играча, који у сваком тренутку знају шта желе и у одбрани и у нападу. Због тога И не зачуђује резултат из првог дела када је Обилић славио 35:26. Верујем у моје момке, који знају да буду и храбри, да се боре и бацају на главу за сваку лопту. Нема сумње да ћемо да ангажујемо све снаге и потенцијале како бисмо дошли до целог плена – рекао је тренер Југовића Ђуро Тојагић.

Фото: Ј. Лакић

Освајањем два бода, Југовић би већ сада упловио у мирнију луку.

– Не постоји боља прилика од ове вечерашње да дођемо до бодова. Поред наше ангажованости потребан нам је и осми играч, наша верна публика, навијачи и сви љубитељи рукомета – јасан је Тојагић.

Ј. Галић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести