АЛКАРАЗ СЕ ОСИЛИО, ПРЕТИ НОЛЕТУ Све ћемо учинити да спречимо Новака да оствари своје намере 2024.  

Тек је завршена тениска сезона, а Карлос Алкараз већ прети Новаку Ђоковићу за 2024. године, напомињући да ће све да уради да српском тенисеру онемогући да освоји четири гренд слема, као и Олимпијске игре у Паризу.
s
Фото: Youtube printscreen/ilustracija/ Tennis TV

- Новак је најавио да и у наредној години иде на освајање сва четири гренд слема, као и Олимпијске игре. Наравно, ми смо ту да га зауставимо. Све ћемо да урадимо да га спречимо у тој намери. Што се мене тиче, и 2023. године, први део сезоне је био добар, али после Вимблдона су кренуле ствари низбрдо. Сматрам да су то нормалне ствари и да ћу из таквих ситуација нешто научити - истакао је Алкараз. 

Подсетимо, Ноле је недавно изјавио да му је циљ златни гренд слем, и наравно злато у Паризу. 

- Па могу да освојим сва четири слема и злато на Олимпијским играма! Амбиције се не мењају ни за следећу годину, имам жељу, посвећеност, тело ме одлично слуша, имам сјајан тим људи око себе, мотивацију за највеће турнире. Имам инспирацију да идем даље. Људи не виде све шта радимо иза терена, мотивација је ту, следеће године су ту и Олимпијске игре. Не знам да ли ће следећа да буде добра као ова, али ћу задржати такав менталитет и свежину ума - истакао је  Ноле.

(24 седам)

БОНУС ВИДЕО

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести