И ДАЉЕ НИСАМ НА НАЈВИШЕМ НИВОУ, ИДЕМ ДАН ПО ДАН, ЧЕКАМ НОВИ ИЗАЗОВ рекао је Ноле после победе и додао БОЉЕ ДА САМ ДВА САТА ПРОВЕО У 39-ЦИ, НЕГО ШТО САМ ОВДЕ БИО

Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је после пласмана у четвртфинале мастерса у Монте Карлу да и даље није на највишем нивоу и да иде дан по дан према новим изазовима.
1
Фото: Printscreen/X mreža

Србин је победио Лоренца Мусетија резултатом 2:0 (7:5, 6:3) и тако се реванширао Италијану за прошлогодишњи пораз.

По спарном и тешком времену за игру, Ђоковић је у више наврата имао потешкоћа да удахне и дише.

Ипак, још једном је победио све недаће и пласирао се у четвртфинале, уз освету Италијану за прошлосезонски пораз на истом турниру.

Затим је оставио врло занимљив коментар, док је паковао своје ствари.

"Боље да сам два сата провео у 39-ци, него што сам овде био", рекао је Ђоковић уз осмех.

Одмах по завршетку меча је рекао:

"Било је мало је са публиком неке размене речи на 4:3 у првом сету, после тога је он спустио моментум, играо је одличан тенис, морао сам много да трчим, али ово је шљака, мора много да се ради за поене.

Истакао је да му је у једном моменту у другом сету при, вођству од 1:0 и 4:2, у главу дошла ситуација из прошле године са дуела са Мусетијем. Тад је Ђоковић водио идентичним резултатом и на крају је изгубио меч.

"И даље нисам на највишем нивоу, био је велики тест против сјајног тенисера, слични услови су били данас, сет и 4:2, па сам изгубио, то ми је било у глави, помислио сам "о не, неће ваљда да се деси исто". Идем дан по дан, чекам нови изазов", закључио је Ђоковић.

Танјуг/Б92

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести