НАПАДИ СА СВИХ СТРАНА Новак МОРАО ДА ПОДЕЛИ ЛЕКЦИЈУ ИЗ БОНТОНА Црногорском политичару ЗАСМЕТАЛО „ВЕСЕЛИ СЕ, СРПСКИ РОДЕ“

Све време меча за улазак у полуфинале Дејвис купа наш тенисе Новак Ђоковић морао је да се бори с непристојним понашањем публике на трибинама.
1
Фото: Youtube Printscreen

- Читав меч, мање-више. То је било непоштовање, али морам на то да будем спреман. Нормално је да навијачи некад прекораче границу, али у тренутку реагујете. Могу да раде шта хоће. Намерно су свирали бубњеве да не могу да причам и да ме изнервирају. Тако да смо попричали на крају - рекао је Новак и тако додатно појаснио дешавања у Малаги.

С друге стране, иако наша репрезентација нема никакве везе с избором музике и атмосфером на тениском терену, Љубомир Филиповић, црногорски политичар и аналитичар, ударио је на Новака Ђоковића – због песме.

Филиповићу је, наиме, засметало то што су Новак и екипа на меч са Великом Британијом изашли уз звуке песме "Весели се српски роде", коју изводи Даница Црногорчевић из Црне Горе.

- Косово и Црна Гора! Претерано! Ђоковић наставља да промовише своју руско-српску националистичку агенду! Дејвис куп, треба да се стидите - написао је збуњени Филиповић.

На овај пост добио је много негативних коментара.

Сада наш тим има преко потребни дан одмора, а онда ће у суботу играти меч са Италијом у полуфиналу. Ту нас чека јачи ривал него Британија, екипа предвођена сјајним Јаником Синером уз Лоренца Мусетија, Матеа Арналдија, али и искусног дублаша Симонеа Болелија.

Ево како је то изгледало:

 

EUR/RSD 117.1153
Најновије вести