УЖАСНА ВЕСТ ЗА НАДАЛА: Нова повреда леђа и нова пауза

Некадашњи светски рекет број 1 Рафаел Надал суочен је са новом повредом леђа и како преносе медији из Шпаније није искључено да ће морати да паузира још неколико недеља.
nadal yt
Фото: Youtube Printscreen

Портал „Спорт.ес“, позивајући се на своје изворе, наводи да би власник 22 Грен слем титуле ван терена могао да проведе још шест недеља, што значи да би поред мастерса у Монте Карлу пропустио и турнире исте категорије у Мадриду, као и турнир из серије 500 у Барселони.

Наводно, Надал би на Тур могао да се врати на мастерсу у Риму који почиње 6. маја. Две недеља касније стартује Ролан Гарос, турнир који је Рафа освојио чак 14 пута.

Тридесетседмогодишњи Шпанац покушао је на терен да се врати на америчкој турнеји, али није успео. Надал је неколико дана пре почетка Индијан Велса отказао учешће уз напомену да још није спреман за мечеве на том нивоу. Велики шампион је тада причао и о наставку каријере и остао је недоречен до када ћемо га гледати на терену.

Публика у Сједињеним Америчким Државама је Надала видела у егзибиционом мечу са Карлосом Алкаразом који се одржао у Лас Вегасу. Рафа је изгубио тај дуел.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести