(ВИДЕО) ЕМОТИВНА ПОРУКА РАФАЕЛА НАДАЛА "Немате идеју колико је за мене тешко... Тело ми не дозвољава"

Шпанац ће пропустити турнир у Монте Карлу, а врло вероватно и многе следеће.
đ
Фото: Youtube printscreen/ Tennistic Daily

Иако се очекивало да ће један од најбољих шпанских тенисера у историји, Рафаел Надал учествовати на АТП Мастерсу у Монте Карлу, то се ипак неће догодити. Он је отказао учешће, а врло брзо се огласио и саопштењем на друштвеним мрежама.

Надал је открио да његово тело једноставно није на довољном нивоу да би се такмичио и да му то јако тешко пада и да су ово неки од најтежих момената у његовој спортској каријери.

- Поздрав свима, ово су веома тешки моменти за мене у спортском смислу. Нажалост, морам да вам кажем да нећу играти у Монте Карлу. Моје тело ми то једноставно то не дозвољава. Чак иако свакога дана радим максимално и улажем сву вољу да играм и такмичим се поново на турнирима, који су за мене јако важни, истина је да ја данас не могу да играм. Немате идеју колико је за мене тешко то што нећу играти на овим турнирима.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Додаје да се нада да ће се у једном моменту коначно вратити на терен, а навијачима се захвалио на подршци.

- Једино што могу да урадим јесте да прихватим ситуацију и да гледам у будућност са узбуђењем и вољом да играм и надам се да ће ствари кренути набоље. Хвала свима, као и увек, на свим порукама подршке и жељама - написао је Надал.

(Телеграф.рс)

 

 

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести