ДЕЛФИНИ ПОРАЗОМ УСИДРЕНИ У ЧЕТВРТФИНАЛУ СВЕТСКОГ ПРВЕНСТВА Србија-Хрватска 13:15 (4:4, 5:5, 1:2, 3:4)

У четвртфиналу Светског првенства ватерполисти Србије поражени су од Хрватске 13:15 (4:4, 5:5, 1:2, 3:4) .
Ватерполо савез Србије
Фото: Ватерполо савез Србије

Хрватска је повела у свом првом нападу 0:1 стрелац је био Жувела.

Душан Мандић је постигао изједначујући погодак за Србију 1:1.

Маринић Крагић је повећао вођство на 1:2. Хрватска брзо реализује своје нападе.

Нови брзи напад Хрватске и Харков је био стрелац искоса са десне стране 1:3. Вицо је био стрелац за Србију са позиције центра испод руке голмана Хрватске погодио је мрежу 2:3.

Ранђеловић је проигран од Јакшића и са играчем више Србије погађа за 3:3. Харков је погодио пројектилом са десне стране уз прву стативу за 3:4.

Рашовић је стрелац за Србију, изнудио је искључење Хрватског играча и погодио за 4:4.

Крај прве четвртине...

Србија је имала први напад али Рашовић није погодио лобом. Потом Хрвати не користе брз напад. А Вучинић је погодио за србију са играчем више 5:4. Лончар је погодио за Хрватску, искоришћен играч више 5:5.

Никола Јакшић пројектилом доноси вођство Србији 6:5. Јакшић је поново погодио након добре одбране Хрватске, био је прецизан из даљине 7:5.

Жувела је прецизан за Хрватску, погодак са леве стране и прецизан шут 7:6. Бурић је стрелац за Хрватску са играчем више 7:7.

Убовић је стрелац за Србију, са центра је био сналажљив за 8:7. Франко Лазић је погодио из тешке ситуације за Хрватску 8:8. 

Петерац за Србију, Мандић је стрелац за 9:8. Бурић је стрелац са играчем више за Хрватску 9:9.

Крај друге четвртине, полувреме...

Хрватска не користи пет напада а Србија четири али два са играчем више. Жувела је стрелац са играчем више за Хрватску 9:10.

Петерац за Србију који Мандић није реализовао. Пре тога играч више неискоришћен. Вицо је стрелац за Србију са играчем више 10:10.

Фатовић је погодио за вођство Хрватске са играчем више 10:11. Вучинић није погодио са играчем више за Србију. 

Крај треће четвртине...

Рашовић је стрелац за Србију са играчем више, али су пре тога искључени по играч србије и Хрватске 11:11. Жувела је погодио за Хрватску прецизним поготком из даљине 11:12.

Рашовић је погодио на истеку напада за Србију 12:12. Фатовић са играчем више за Хрватску 12:13. Петерац за Србију не користи Рашовић. Голман Хрватске брани шут. 

Бурић са играчем више за Хрватску после тајм-аута за 12:14.

Црвени картон за Мандића због ударања играча Хрватске током напада и петерац за Хрватску који је Фатовић искористио 12:15. 

Лукић је смањио предност Хрватске на 13:15. 

Крај четврте четвртине и утакмице...

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести