нови београд

Друштво ДНЕВНИК САЗНАЈЕ: ПРОНАЂЕН НЕЕКСПЛОДИРАНИ ПРОЈЕКТИЛ БЛИЗУ ОБАЛЕ НА САВСКОМ КЕЈУ НА НОВОМ БЕОГРАДУ Ронилац пронашао бомбу у Сави недалеко од сплавова КАЖЕ ДА ЈЕ ОГРОМНА (ФОТО)
Како „Дневник” незванично сазнаје, близу обале, на Савском кеју на Новом Београду пронађена је бомба.
Хроника ПОЖАР НА САВИ НА НОВОМ БЕОГРАДУ Експлодирао бродић при порањању, ДИМ СЕ ДИЖЕ ВИСОКО У НЕБО (ФОТО, ВИДЕО))
Већи пожар избио је данас на Новом Београду на савском шеталишту. Према првим информацијама, запалио се брод приликом спуштања у реку.
Хроника ТРОГОДИШЊА ДЕВОЈЧИЦА ПОВРЕЂЕНА У ТЕШКОМ ЛАНЧАНОМ СУДАРУ НА НОВОМ БЕОГРАДУ Четири аутомобила учествовала у удесу
​​​​​​​Тежак ланчани судар у Булевару Михаила Пупина догодио се данас када је дошло до контакта четири аутомобила око 16.55 часова.
Спорт „БЕОГРАДСКА АРЕНА” ПОНОВО НОСИ СВОЈЕ ИМЕ Шапић: Као што сам и обећао, симболи Београда више неће бити на продају
БЕОГРАД: Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић рекао је данас да је највећој градској спортској хали, са које је почело уклањање досадашњег назива „Штарк арена“, званично враћено њено изворно име – „Београдска арена“ и да симболи града Београда више неће бити на продају.
Хроника МУШКАРЦА УДАРИО ТРАМВАЈ на Новом Београду У ТЕШКОМ ЈЕ СТАЊУ, РЕАНИМИРАН
Синоћ око 20,43 мушкарца (60) ударио је трамвај у Улици Јурија Гагарина, а он је превезен у Ургентни центар, речено је из Хитне помоћи за РТС.
Хроника ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА Девојчица (15) пала с 12. спрата НА МЕСТУ ОСТАЛА МРТВА У школи мук: "Била је одлична ученица, добра другарица
Девојчица (15) година пала је јуче са 12. спрата солитера на Новом Београду и на месту остала мртва, сазнаје Блиц.
Хроника ПУЦЊАВА НА НОВОМ БЕОГРАДУ Изрешетан мушкарац
У пуцњави која се догодила око пола три после поноћи на углу Улице Јурија Гагарина и Гандијеве улице у Београду упуцан је мушкарац (31)
Хроника РАЗЛУПАО ПРОЗОР НА КОМБИЈУ И ПОКРАО КУХИЊСКИ ПРИБОР Оптужен за тешку крађу на Новом Београду
Трећи основни суд у Београду је на предлог Трећег ОЈТ одредио притвор осумњиченом П.М. (41) због тешке крађе, саопштило је Треће основно јавно тужилаштво.
Магазин / Занимљивости (ВИДЕО) КАО У ФИЛМУ „МИ НИСМО АНЂЕЛИ“ Само још да чујемо: „А шта је ово, инсекту један?!“ Шта се дешава у овом новобеоградском солитеру?
Несвакидашња сцена догодила се данас у центру Београда када су са једног солитера почеле да падају ствари.
Друштво ИНФОРМЕР О ПИСАЊУ ОПОЗИЦИОНИХ МЕДИЈА: Блокови 21 и 22 нису и неће остати без пешачког прелаза!
Станари Блокова 21 и 22 са Новог Београда су својевремено били заплашени, када је опозиција путем својих медијских гласила покренула кампању застрашивања путем сензационалистичких наслова попут: "Уклоњени су пешачки прелази, угрожена је безбедност деце", пише „Информер”.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести