душан домовић булут

Спорт / Остали спортови Булут пише историју у САД: Србин најбољи асистент БИГ 3 лиге
БЕОГРАД: Најбољи српски баскеташ Душан Домовић Булут исписао је историју америчке БИГ 3 лиге, најквалитетнијег баскет 3X3 такмичења на свету, пошто је оборио рекорд регуларног дела сезоне по броју асистенција.
Спорт / Кошарка Булут најбољи асистент БИГ 3 лиге, надомак је рекорда
ДАЛАС: Српски баскеташ Душан Домовић Булут овог лета доживљава "другу младост" и тренутно је најбољи асистент БИГ 3 лиге са просеком од пет успешних додавања по мечу и недостаје му још само пет асистенција до краја сезоне како би оборио рекорд такмичења који држи чувени Бразилац Леандро Барбоса.
Спорт / Кошарка Махорн: Булут је као Дражен Петровић
БЕОГРАД: Тренер екипе Елијенса у баскету 3X3 Рик Махорн изјавио је данас у интервјуу за Танјуг да га српски баскеташ Душан Домовић Булут подсећа на легендарног југословенског и хрватског кошаркаша Дражена Петровића.
Спорт / Кошарка Булутова честитка из Чикага: Неприкосновени смо у баскету
ЧИКАГО: Најбољи српски баскеташ Душан Домовић Булут другу годину узастопно учесник је најјачег светског такмицења у баскету 3x3 - БИГ 3 лиги, која се организује у Чикагу, али је упркос обавезама испратио тријумф наследника у репрезентацији на Светском првенству у Антверпену.
Спорт / Кошарка Домовић Булут: Нови Сад први професионални баскет клуб у свету
Нови Сад постао је први професионални баскет клуб на свету, то је открио репрезентативац Душан Домовић Булут, годинама најбољи баскеташ света.
Спорт / Кошарка Новосађани најбољи у Европи, Булут опет МВП
САНКТ ПЕТЕРБУРГ: Баскеташи Новог Сада тријумфовали су на финалном турниру Јунајтед лиге Европа у Санкт Петербургу.
Спорт / Кошарка Домовић Булут: За нас је у Токију само злато успех
НОВИ САД: Потенцијал екипе коју имамо је заиста велики, а златна медаља на Олимпијским играма била би круна наших каријера и једино што бисмо прихватили као успех, изјавио је најбољи српски баскеташ Душан Домовић Булут.
Спорт / Кошарка Душан Булут, најбољи спортиста Војводине за 2019. годину у избору „Дневника”: Живим живот пуним плућима
„Дневников” жири изабрао је баскеташа Душана Булута за најбољег спортисту у АП Војводина у 2019. години.
Спорт / Кошарка Душан Домовић Булут најспектакуларнији баскеташ света
ЖЕНЕВА: Репрезентативац Србије у баскету "три на три" Душан Домовић Булут изабран је за најспектакуларнијег баскеташа ове сезоне у избору навијача на сајту ФИБА.
Video
Спорт / Кошарка Булут брани титулу најспектакуларнијег играча сезоне на светском 3х3 туру
Вишеструки носилац титуле најспектакуларнијег играча сезоне, Душан Домовић Булут, поново је номинован за ово ласкаво признање на Фибином светском 3х3 туру.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести