хуманитарна помоћ

Photo
Војводина МАЛИ МИЛОШ ИЗ МОКРИНА највише воли да црта КУЋЕ: Волео бих да ПОЗОВЕМ ДРУГАРЕ из школе да дођу у мој НОВИ ДОМ Осмочлана породица из Баната живи у СТРАВИЧНИМ условима! Ево како можемо да ПОМОГНЕМО (ФОТО)  
Породица Тот-Докић живи на северу Баната у рубном делу села Мокрин. Кућу у којој живе чине омања кухиња и једна соба у којој спава њих осморо.
Свет САМО ТУЖНЕ ВЕСТИ ИЗ ГАЗЕ После убиства седморице хуманитараца 340 тона помоћи враћају се назад
Након погибије седморице радника Светске централне кухиње (WCK) током израелског ваздушног напада у понедељак увече, бродски конвој са 240 тона неиспоручене хуманитарне помоћи за цивиле у Појасу Газе враћен је данас на Кипар.
Photo
Друштво ПРОДАЈУ ЏАКОВЕ ОГРЕВА КАКО БИ ИЗЛЕЧИЛИ ЋЕРКУ Помозимо родитељима из Ниша да прикупе новац за ЛЕЧЕЊЕ петогодишње Николине (ФОТО)
Како би прикупили новац за лечење своје деце родитељи путем хуманитарних лицитација продају најразличитије ствари попут гардеробе, посуђа и аутомобила, а супружници Тијана Коцић и Ивица Стојановић из Ниша су за лечење њихове петогодишње Николине нуде на продају џакове са огревним дрветом из њихове шуме.
Друштво САМОХРАНА МАЈКА ТРОЈЕ ДЕЦЕ ОСТАЛА БЕЗ КРОВА НАД ГЛАВОМ Ватра прогутала кућу у Лапову; Добри људи скупили се да помогну
ЛАПОВО: Огроман пожар прогутао је скромну кућицу у којој су у Лапову живели самохрана мајка Ана , са троје малолетне деце од којих је једно беба и Анина тешко покретна мајка.
Друштво ПОМОЗИМО МАЛОМ МАТЕЈИ (6) ИЗ ЗРЕЊАНИНА  Од ове страшне болести ДЕЦА ПРЕСТАЈУ ДА ХОДАЈУ ВЕЋ ОД 12. ГОДИНЕ
Матеју су потребна средства за куповину лекова, витамина, суплемената, физикалне терапије, бањско лечење, хидротерапије, као и за трошкове пута и смештаја
Свет ДРАМА У ПОЈАСУ ГАЗЕ Дванаест људи се удавило покушавајући да доплива до хуманитарне помоћи
КАИРО: Дванаест особа удавило се у мору недалеко од обале северне Газе, док су покушавали да допливају до хуманитарне помоћи избачене из авиона, саопштено је данас из палестинског министарства здравства.
Photo
Војводина МАЈЦИ ЧЕТВОРО ДЕЦЕ ЕКИПА ДНЕВНИКА ДОНЕЛА ХУМАНИТАРНУ ПОМОЋ Марина не воли да тражи, али јој је свака помоћ добродошла (ФОТО, ВИДЕО)
ОЏАЦИ: Новинарска екипа „Дневника” посетила је јуче у Оџацима Марину Сабадку, мајку четворо деце и уручила прикупљену хуманитарну помоћ.
Свет УБИЛИ ИХ ПАКЕТИ ПОМОЋИ Најмање петоро људи у Гази погинуло јер су на њих пали пакети хуманитарни помоћи
Најмање петоро људи је погинуло у Појасу Газе након што су на њих пали пакети са хуманитарном помоћи који су испуштени из авиона, пренела је данас Ал Џазира.
Војводина ХУМАНИТАРНА КАМПАЊА У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ Слаткиши за децу на Косову и Метохији
Општина Бачка Паланка придружила се хуманитарној акцији „Српска солидарност” и пројекту „Најслађи караван” за помоћ деци и младима на Косову и Метохији.
Свет Палестински Црвени полумесец: У Газу стигао НАЈВЕЋИ КОНВОЈ ПОМОЋИ ДО САДА (ВИДЕО, ФОТО)
Конвој од 61 камиона са хуманитарном помоћи кренуо је са граничног прелаза Рафа ка граду Газа и северу Појаса, опремљени храном, водом и лековима, објавио је палестински Црвени полумесец на платформи X (Твитер).
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести