струја

Економија / Новчаник ЕПС ОБЈАВИО АНАЛИЗУ ПОТРОШЊЕ Очекивано? Ево колико домаћинстава је УШТЕДЕЛО струју
Електропривреда Србије је саопштила да је попуст за рационалну потрошњу електричне енергије у марту остварило 1,8 милиона домаћинстава или 54 одсто.
Економија / Наслови СВЕ ВИШЕ ПРОЗЈУМЕРА У СРБИЈИ За производњу струје у сопственој кући треба од 3.000 до 5.000 евра
Све је више реклама у разним медијима који грађанима нуде соларне панеле како би сами производили струју по сопственим кућама, а све је више и оних који улазе у ове инвестиције.
Економија / Наслови ПОТРАЖЊА ЗА СТРУЈОМ ЋЕ ПОРАСТИ  ЗА 50 ОДСТО Берза струје Мађарске, Србије и Словеније почиње да ради
БУДИМПЕШТА: Заједничка берза струје Мађарске, Србије и Словеније би могла да почне са радом у другој половини 2024, што ће повећати безбедност снабдевања свих земаља учесница, изјавио је данас мађарски министар спољних послова и трговине Петер Сијарто након потписа споразума представника три  државе у Будимпешти.
Економија / Наслови РУЖИЋ: Цене струје и гаса за привреду у Србији НИПОШТО не везивати за цене на тржишту ЕУ
Цену електричне енергије и природног гаса за привреду у Србији не треба нипошто везивати за цене на тржишту ЕУ, изјавио је саветник у предузећу за енергетску ефикасност ЕНС груп Слободан Ружић.
Нови Сад Искључења струје за понедељак, 18. март
Због радова у електричној мрежи, у понедељак, 18. марта, струју неће имати:
Нови Сад Искључења струје за среду, 13. март
Због радова у електричној мрежи, у среду, 13. марта, струју неће имати:
Нови Сад Искључења струје за уторак, 5. март
Због ремонта дистрибутивних трафо станица, изградње прикључака и одржавања надземне мреже у уторак, 5. марта, без електричне енергије ће бити корисници на следећим локацијама:
Нови Сад Искључења струје за петак, 1. март
Због радова у електричној мрежи, у петак, 1. марта, струју неће имати:
Нови Сад Искључења струје за среду, 28. фебруар
Због радова у електричној мрежи, у среду, 28. фебруара, струју неће имати:
Магазин / Наслови ЕВО КОЈИ УРЕЂАЈИ ВАМ ЈЕДУ СТРУЈУ И НАДУВАВАЈУ РАЧУН Електричар открио трикове како да смањите потрошњу
Ево пет уређаја које најчешће остављамо укљученим, а који троше струју и кад ми мислимо да то није случај, а податке је објавио сајт BrightSide.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести