Рами Малек o томе зашто “Боемска рапсодија” није приказала све о Фредију

Рами Малек стао је на страну одлуке креатора филма “Боемска рапсодија” да се фокус стави на каријеру Фредија Меркјурија и успон Квина уместо да се филм бави Фредијевим везама и последњим данима његовог живота.
d
Фото: Youtube Printscreen

Он је на питање Холивуд Репортера о консултовању чланова Квина током рада на филму рекао да су они имали жељу да пренесу целу причу о Фредију, али да су само имали два сата.

“Знам да су ти људи желели да овековече Фредијев живот у тих два сата и дефинитивно су уложени сви напори да ово не буде прост, хедонистички филм”, изјавио је Малек.

Он је истакао да су сви они желели да више прикажу Фредијеву везу са Џимом Хатоном.

“Та веза је апсолутно предивна и да сам се ја питао, човече, додао бих још један сат и попунио празнине”, истакао је глумац и додао да никада неће моћи да се направи довољно савршена прича о човеку о којем може да се напише безброј документараца и серијала.

“Знам да ће ипак бити помешаних погледа на филм”, рекао је Малек.

Фото: Youtube Printscreen

Ипак, критичари филма у једном су били сигурни, Малеково оживљавање једне од највећих музичких легенди било је изванредно. Поготово када је реч о специфичним покретима славног певача, које је, млади глумац савршено скинуо.

Оно што је важно, како објашњава глумац, јесте да су поједине ствари избегли да би се фокусирали на чувени концерт на Live Aid-у, који је, према мишљењу многих, такође одлично интерпретиран у филму.

EUR/RSD 117.5121
Најновије вести