СВИ СУ ИХ ОБОЖАВАЛИ Ево како данас изгледају Ненад и Мића, МУЗИЧАРИ из "Ко то тамо пева"! Нећете ВЕРОВАТИ чиме се један од њих бави (ФОТО, ВИДЕО)

Домаћу кинематографију обележио је филм "Ко то тамо пева" у ком су између осталог играли и Миодраг Мића Костић и Ненад Костић.
k
Фото: Youtube Printscreen/KLASIK

Ова два музичара су освојила публику непосредношћу и искреношћу у поменутном остварењу, а после овог остварења више нисмо имали прилику да их видимо на великом платну.

Мали музичар из филма “Ко то тамо пева”, Ненад Костић данас је возач аутобуса.

Прошли смо пробу и онда је требало да потписујемо уговоре. Добио сам око 1,5 милиона динара, а рецимо да је нови “фића” коштао четири. Било је то доста пара за то време. Пробали смо песму и није изгледало лоше. Е, онда смо кренули на снимање, а према сценарију, требало је да будем ћелав. Кад су покушали да ме шишају, почео сам да плачем, нисам дао, рекао сам ако ће да ме шишају, нека траже другог. Неда Арнерић и Драган Николић нису дали да одем јер сам им се допао, рекао је Ненад тада, а Миодраг додао да га људи препознају и данас и траже да пева "За Београд за Београд".

Фото: Printscreen/ Facebook /Samo Domaće

Ево синоћ смо опет морали да запевамо синоћ. Није ми досадно да је певам сваки пут изнова. Та песма ми је донела славу и рекламу, иако нисам веровао у то, рекао је Костић пре неколико година у јутарњем програму код Дее и Сарапе.

Дневник/Србија Данас

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести