ВОЈАЖ и у ТРЕЋОЈ СЕЗОНИ серије „У КЛИНЧУ” : Нове љубавне авантуре несуђеног боксера

Трећа сезона серије „У клинчу” почиње 8. априла, а приказиваће се радним данима на првом програму Радио-телевизије Србије.
1
Фото: promo RTS

У нових тридесет епизода серије „У клинчу” поново ћемо гледати несуђеног боксера Аљошу Ковача у животном рингу између студија дизајна звука, рада на својој музичкој каријери и нових љубавних проблема. Како Аљошина бивша девојка, Теа, није успела да се врати на студије у Милано, а његова веза са Искром је у кризи, на помолу су нове перипетије у овом љубавном троуглу коме ће свој допринос дати и проблематични Аљошин колега са факултета, Поп.

И породицу Ковач чекају нова искушења – Мирин и Вељин брак доћи ће у озбиљну кризу, а њихова кћерка Милица имаће пуне руке посла - око завађених родитеља, судбине клуба „Велтер” али и компликованог односа са Макијем.

Трећа сезона доноси нове перипетије и у животе Аљошиних пријатеља, брата и сестре Антонијевић – док се Филип авантуристички баца на нове пословне, али и љубавне (не)прилике, Вањини животни ставови долазе на пробу у новооствареној вези са Тадијом, као и у измењеној управи кафане „Нови Трст”.

Поред старих, добро познатих јунака као што су Симке, бака Анка, ујка Тома, Јаков и Луна у трећој сезони упознајемо нове, занимљиве ликове.

У улози Аљоше појављује се млада музичка звезда Михајло Веруовић – Војаж. У серији играју и Никола Којо, Бранка Катић, Ђорђе Мишина, Анита Огњановић, Ивана Зечевић, Матија Илић, Марина Павловић, Филип Станковски, Милош Петровић Тројпец, Светлана Цеца Бојковић и многи други. У трећој сезони појачање глумачкој екипи доносе Невена Неранџић, Бојана Грегорић, Миодраг Радоњић, Ирфан Менсур и други.

Фото: промо/РТС Милош Петровић Тројпец

По идеји Милоша Аврамовића и Аљоше Ћеранића, сценарио треће сезоне потписују Иван Станчић, Ана Марковић, Бранислав Черњев, Милица Радојчић, Никола Ђоновић и Горан Старчевић. Редитељи су Небојша Радосављевић и Љубомир Божовић. 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести