Амерички бенд Pixies 1. септембра на Ташмајдану

БЕОГРАД: Амерички бенд Пиxиес, ког очекује концерт 1. септембра на стадиону "Ташмајдан" у Београду, објавио је на Јутјубу три нове песме, као додатак актуелном албуму "Beneath the Eyrie"
1
Фото: Youtube Printscreen

Бенд је саопштио да су "The Good Works of Cyrus", "Please Don''t Go" и "Chapel Hill" забележене као демо песме током снимања "Beneath the Eyrie", који је објављен у септембру 2019. године.

Да се бенд главног аутора, певача и гитаристе Блек Френсиса, гитаристе Џоија Сантијага, бубњара Дејвида Ловеринга и басисткиње Лаз Пеншантин налазио у врло креативној фази потврђује снимљених, а тада необјављених чак осам или девет додатних демо песама.

"Међу њима има бар две које су му се стварно допале и волео бих да су се нашле на албуму", рекао је Ловеринг поводом изласка "Beneath the Eyrie".

Алтернативни бенд из Бостона Пиxиес светску пажњу привукао је структурно и динамички неуобичајеним, али изузетно узбудљивим песмама попут "Caribou", "Gigantic", "Where Is My Mind", "Debaser", "Here Comes Your Man" и "Monkey Gone To Heaven", забележеним на низу данас култних, бучних гитарских албума...

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести