Бојана Вунтуришевић објавила нови сингл "Промашај"

Након што је дебитантским соло албумом „Даљине“ освојила регионалну музичку сцену, Бојана Вунтуришевић је објавила нови сингл „Промашај“ у издању Bassivity Digital, у коме проговара о инстант пријатељствима, љубавним разочарањима и сусрету генерација.
1
Фото: Vedrana Vukojevic

Увек своја, шармантна и емотивна, Бојана овом песмом најављује и свој нови албум.

„Промашај је последња у низу песама које сам написала за други албум који, за сада, носи име Сама. Песма је лирички инспирисана једним инстант познанством, пријатељством. Звучи познато, зар не? Желела сам да кроз призму класичне љубавне приче опишем моменат садашњице у којој смо окружени инстант пријатељима, инстант односима. Текст сам писала заједно са чувеном београдском драматуршкињом, редитељком и песникињом Мињом Богавац”, каже Бојана.

Музику за песму „Промашај” компоновала је сама, док је у креативни процес настанка новог сингла, уз своје сталне сараднике, укључила и младе снаге домаће сцене.

„Музика је настала тачно пре годину дана на мом иПаду. Желела сам да најактуелније савремене елементе музичке продукције прилагодим свом музичком изразу и укусу. У томе су ми помогли мој вишегодишњи сарадник Иван Мирковић Бамби, који потписује аранжман, као и млада нада домаће музичке продукције Лука Јовановић Луxонее са којим све више и више волим да радим”, истиче позната уметница.

На исти начин, природно се наметнуо и одабир сарадника који су радили на екранизацији сингла “Промашај”. Спот је режирао Иван Стојиљковић, који је спојио генерацију младе музичарке с такозванм „клинцима 90-их”, тако да је спот снимао млади Лука Трајковић. Кроз читав спот провлачи се симбол јабуке, као знак сећања на Бојаниног тату, којем је овај видео спот и посвећен.

Поред новог сингла Бојане Вунтуришевић, издавачка кућа Bassivity Digital у наредних месец дана представиће четири нове песме женских извођача, регионалних звезда и оних које ће то тек постати.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести