"Cult" и "Nazareth" скромни у захтевима Гитаријади

БЕОГРАД: Звезде овогодишње, 51. зајечарске Гитаријаде, британски бенд "The Cult" крајње је скроман у својим захтевима организаторима.
cult
Фото: Youtube Printscreen

Иан Естбери и екипа су у рајдеру тражили најобичније оброке и намирнице, с тим што је наглашено да сви морају бити органског порекла, без масти и што здравији.

Бенд је такође инсистирао да, по завршетку концерта, преостала храна и пиће буду однесени најближем дому за бескућнике.

Есцајг и шоље за чај и кафу не смеју бити од пластике и стиропора.

"The Cult" је зеленим словима написао поглавље у рајдеру у којем моли организаторе да буду ''што зеленији'' - да све што је могуће буде од рециклираног материјала и изричито су нагласили да свака просторија у којој бораве мора садржати одвојене контејнере за рециклажу, разврстане по природи материјала (стакло, папир, пластика и сл.)

Подржавају сваку иницијативу организатора да њихов боравак у Зајечару и сам концерт оплемене акцијом која ће донети добробит нашој планети и очувању околине.

Занимљиво је да су тражили и да особа која им буде помагала око смештаја, транспорта, кетеринга, поред знања језика и познавања града, познаје и све музичке радње.

Звезде завршне вечери Гитаријаде, шкотски "Nazareth", још је скромнији у својим захтевима.

Преферирају бело и црно вино и молили су за пепељаре где год закон дозвољава пушење.

Највише конзумирају "воду од кокоса" и пију искључиво безалкохолно пиво.

Организатори наводе да је све спремно за почетак 51. Гитаријаде, која ће се одржати од 29. јуна до 1. јула на стадиону Краљевица у Зајечару.

Улаз на Гитаријаду, као и боравак у рок кампу са оброком, бесплатан је.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести