Дарко Рундек 18. августа на затварању Нишвила

НИШ: Наступ Дарка Рундека и његовог састава Apocalypso Now, биће централни догађај завршне вечери Нишвил фестивла 18. августа на Нишкој тврђави.
darko rundek
Фото: Youtube Printscreen

Због великог невремена, због којег је отказано треће вече Нишвила 2017, фестивал ће званично бити затворен у петак 18. августа наступима десетак бендова на Welcome, Youth и Main бинама. 

Пре Рундека, наступиће нишки састав Jazz Adicts.

У наставку ће наступити састав „Вери Наис“ са специјалним гостом Иваном Куртићем, а програм ће затворити DJ двојац Master Flow и Лоптица.  
У првом делу програма, на главној бини ће први пут бити одржана и модна ревија успешне нишке креаторке Јелене Димитријевић, а у улози манекенки наћи ће се волонтерке Нишвила.

На Welcome бини, која ће за ову прилику бити на самом улазу у Тврђаву, односно на платоу испред Џез музеја, посетиоце Тврђаве ће забављати састав Bennz Brickman, а док ће се на Youth бини представити учесници Нишвил програма „Jazz for Kids“. 

Улаз је омогућен свима који поседују улазнице за суботу 12. август, као и публици Нишвила са наруквицама за четвородневни комплет, други полукомплет, а важиће дневна наруквица за 12. август. 

Сви заинтересовани ће моћи да купе улазнице у слободној продаји. 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести