Конкурс за музичко такмичење делегације ЕУ

БЕОГРАД: Делегација Европске уније у Србији расписала је наградно музичко такмичење “ЕуроМјуза”, са идејом да подржи и представи широј јавности талентоване људе који воле европску музику.
muzika slusalice devojka mladi pix
Фото: pixabay.com

Како су објаснили организатори, с обзиром да се Евровизија ове године не одржава, такмичење “ЕуроМјуза”, које се одвија на Инстаграму, један је од начина да љубитељи овог жанра уживају у омиљеним евровизијским хитовима.

„Ако слушаш и волиш да певаш европску музику, имамо врло занимљив предлог за тебе. Сними видео са једном од песама са Евровизије или са подручја земаља чланица ЕУ и освоји ваучер у вредности од 1.000, 500 или 250 евра за музичку опрему”, порука је учесницима.

Како би неко учествовао на такмичењу потребно је да сними видео у трајању до минут и по, а песма треба да буде са такмичења за песму Евровизије или из неке од земаља чланица Европске уније.

Потребно је да постави видео на свој Инстаграм налог (профил мора бити јаван до краја трајања конкурса) уз обавезан таг на видеу @eusrbija и обавезне #EuroMjuza #EUzaTebe.

У опису треба навести назив песме и име извођача, а уколико видео нема све наведено, неће ући у избор за награду.

Публика гласа за свог фаворита на Инстаграму, гласање се завршава 3. јуна у поноћ, када ће бити направљен пресек.

Укупно седам видео снимака са највећим бројем лајкова (гласова) улази у финале које ће се одржати у Београду, у недељу 7. јуна.

Финале ће бити уживо емитовано на ФБ страници @EUSrbija.

Током те вечери, финалисти ће бити у прилици да уживо изведу песму која им је омогућила улазак у финале, а половина гласова долази од публике која ће моћи да гласа за свог омиљеног извођача путем ФБ странице, док другу половину представљају гласови жирија.

Прва награда је ваучер у вредности од 1.000 евра за музичку опрему, друга је ваучер у вредности од 500 евра за музичку опрему, а трећа у вредности од 250 евра, такође за музичку опрему.

Сви финалисти добиће утешне награде.

Детаљна правила конкурса могу се наћи на званичном сајту и друштвеним мрежама.
 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести