Лена Ковачевић ће имати концерт 10. новембра у Београду

БЕОГРАД: Џез поп уметница Лена Ковачевић одржаће специјалан, интиман концерт 10. новембра под називом “Добро вече у позоришту” на сцени Звездара театра, саопштили су организатори и дирекција овог позоришта.
lena kovacevic, Tanjug/Dragan Kujundžić
Фото: Танјуг/Драган Кујунџић

Она ће за то вече са својим колегама у бенду припремити посебно путовање које у ово посебно време приповеда поезију и причу музике, на даскама које живот значе, а овде је већ имала концертне промоције својих албума.

Ова београдска дворана има посебно значење за саму Лену која је на неки начин одрасла иза и испред кулиса овог позоришта, будући да је њен отац Душан Ковачевић, најзначајнији драмски писац у земљи и управник овог позоришта.

Након концерата у Србији, региону и иностранству, Лена Ковачевић поново је у сусрету са Београдом, где је имала ових година неколико запажених наступа - два пута у Народном музеју, Ботаничкој башти на фестивалу Wine Garden, Летњој башти СКЦ у оквиру БЕЛЕФ-а, на Тргу Николе Пашића на манифестацији “Зима на трговима” или испред храма Светог Саве на смотри “Сеоце код Храма” током новогодишњих празника.

Ленин глас тренутно се чује од Холандије, Немачке, Грчке, до Африке и Турске, јер је њен хит “Café” доживео међународни успех и постигао да се као уметник из Србије нађе на насловним странама значајних магазина у Турској.

Од последњих синглова, актуелан је и даље веома слушан дует “Крај” са Марком Луисом.

Концерт се организује уз подршку платформе “Serbia Creates / Србија ствара” чији је Лена амбасадор.

Улазнице за концерт су у продаји на благајни Звездара театра и онлајн, а због целе ситуације са пандемијом, број карата је ограничен.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести