Nouvelle Vague  9. децембра у Београду

БЕОГРАД: Након неколико распродатих концерата у Београду, франуски боса нова бенд бенд Ноувелле Вагуе се поново враћа 9. децембра у престоницу Србије, тачније у клуб Хангар на радост свих љубитеља добре музике, најавили су данас организатори. 
р
Фото: Youtube Printscreen

Присвајајући најпознатије песме панка и пост-панка и провлачећи их кроз филтер боса нове Nouvelle Vague су постали познати широм света. 

До сада је бенд продао милион продатих копија њихова четири албума. 

Почев од 2011, Nouvelle Vague праве дискографску паузу, фокусирајући се на иновативне живе наступе осмишљене у сарадњи са легендарним Жан-Шарлом де Кастелбажаком.

Новим албумом "I could be Happy" из 2016. године и спектаклом уживо, Оливије, Марк и њихова плејада женских вокала наставили су своје путовање кроз време са обновљеним еланом. 

С друге стране, Nouvelle Vague by Nouvelle Vague and Some friends представља исходиште наредних пројеката: новог албума на коме се панк и пост-панк стандарди, преобликовани непоновљивом Nouvelle Vague магијом, комбинују по први пут са ауторским песмама Колана и Либоа, чиме овај двојац продуцената доказује да је много више од талентованих аранжера.

Овај албум такође пружа прилику да се поново окупе оригиналне певачице Nouvelle Vague - Елоди Фреже, Мелани Пен, Лизет Алеа и Надеа, као и нове гошће као што су Камиј или Клара Лућани.

На концерту у Београду бенд ће наступити у саставу који уз Марка и Оливијеа чине Мелани Пен и Елоди Фреже.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести