Преко 7.500 људи на 15. Summer3p фестивалу

ПАЛИЋ: Петнаесто издање „Summer3p“ фестивала током три дана посетило је више од 7.500 људи, а завршено је „Породичним даном“.
palic Summer3p 3.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Посетиоци су на Термалним базенима и Мушком штранду крај језера Палић уживали уз вероватно најатрактивинији музички програм до сада и јединствен микс квалитетне забаве и атрактивних културних садржаја, уз обавезну дозу активизма.

Немачки DJ Ерик Снео имао је незабораван наступ у петак увече, који је укључивао и виртуозно свирање на драм педовима, док је суперстар дуо из Северне Ирске - Loco & Jam дан касније протутњао направивши одличну журку. 

Ништа мање публика није добила и од Илије Ђоковића, који је показао зашто је један од најбољих домаћих DJ-ева, док је Даниел Блејд пренео атмосферу феноменалних журки са Малте на палићки Мушки штранд.

Поред њих, наступили су и Робин Футаки из Мађарске, Andrologic из Хрватске, Хибрид (БиХ), Needle, Kibz & Dfhndr, Хансол, Chrono, Ascaloon б2b Kohajada, и у склопу Породичног дана Andy Dee и Poison Charlie. 

Продукционо, ово је био најбољи фестивал до сад. Имали смо одличан програм, публика је била веома задовољна, а Породични дан, који је окупио велики број младих, деце и њихових родитеља, изузетно је добро прошао. Прилазили су нам људи у великом броју и честитали, каже извршни директор „Summer3p“ фестивала Оливер Томић.

Он је поменуо и да је, без обзира на одличне резултате које постижу, као и на то што су препознати као значајна манифестација, подршка покрајине ове године изостала.

Фестивал се и ове године бавио важним еколошким и друштвеним темама, па је тако у оквиру Породичног дана одржана јавна презентација (и дебата) тренутног статуса еколошког пројекта заштите биодиверзитета језера Палић и Лудаш под називом „Када ћемо се поново купати у Палићу?“.     

Такође, многи су били одушевљени графитима којима је био оплемењен фестивалски простор, а које је израдио стрит арт уметник Ото Закар (уметничко име - ТНГ), који је такође креирао и уникатне мајице посетиоцима.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести