Тркуља и Бакланополис на Калемгдану у знак подршке Кини

БЕОГРАД:  Светски познати мултииструменталиста Слободан Тркуља и његов бенд Балканополис наступиће 22. фебруара на Калемегдану у знак подршке Вухану, главном граду кинеске провинције Хубеј, који је жариште новог коронавируса, најавили су из бенда.
trkulja
Фото: Anastasija Asja Zec

Овај прворазредни музички догађај биће одржан на платоу код Рибара где се одржава Кинески фестивал светла.Концерт ће почети отварањем великог транспарента на којем ће бити исписане речи подршке и трајаће око 40 минута.Наступ ће бити бесплатан за све посетиоце.

Пре него што се лампиони укључе и обасјају Калемегдан, почеће концерт подршке Кини за коју су Слободан Тркуља & Балканополис посебно везани.Они већ годинама уживају велику популарност у овој земљи и једни су од амбасадора културне размене између Србије и Кине.

Подсетимо, Кинески фестивал светла, под покровитељством Владе Републике Србије, амбасаде Народне Републике Кине у Србији, Покрајинске Владе АП Војводине, Града Београда и Града Новог Сада, одушевио је Београђане и Новосађане, те је због великог интересовања у Београду продужен до краја месеца, а у Новом Саду до 23. фебруара.

Сарадња са Ракутен Вибер, омиљеном глобалном апликацијом за размену порука, омогућила је бесплатне стикере како бисмо могли да поделимо радост Фестивала и у свакодневној комуникацији.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести