Посебан попуст на карте за одређене представе у СНП

НОВИ САД: Српско народно позориште, у смирај сезоне, обрадоваће у мају своју верну публику, а првих 100 гледалаца који купе карте за одређене представе, добиће улазницу за још једну представу на репертоару, саопштило је то позориште.
Novi Sad, centar, SNP  Foto: Dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Свако ко купи карте за представу “Светозар”, Југа Радивојевића која се игра 3. маја, добиће гратис карте и за представу “Илустрована енциклопедија нестајања”, редитеља Золтана Пушкаша која је на репертоару 10. маја.

Представа “На Дрини ћуприја”, редитеља Кокана Младеновића која се игра 7. маја, купиће некоме и улазнице за представу “Час анатомије”, редитеља Андраша Урбана која ће бити изведена 20. маја.

Уз купљене карте за представу “Ујеж”, редитеља Ралета Миленковића која је 9. маја на репертоару, имаћете прилику бесплатно да погледате и представу “Моћни ренџери не плачу”, редитељке Тијане Васић која ће бити одиграна 18. маја на Камерној сцени.

Уз улазнице за представу “Лажа и паралажа”, редитеља Слободана Бранковића, која ће бити изведена 14. маја, добићете гратис карте и за представу “Три лица самоће”, редитеља Филипа Марковиновића која се игра 24. маја.

Представа “Родољупци”, у режији Радоја Чупића која је на репертоару 18. маја, купиће вам улазнице и за представу “Антигона 1918”, редитеља Милана Нешковића, заказану за 23. маја.

Уколико будете купили карте за представу “Госпођа министарка”, редитеља Ралета Миленковића која ће бити изведена 21. маја, такође можете имати карте за “Антигону 1918”, заказану за 23. мај.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести