ЖЕНЕ СУ ЛУДЕЛЕ ЗА ЊИМ У 50. години изненада ПРЕМИНУО глумац из серије "ОЧАЈНЕ ДОМАЋИЦЕ" Узрок смрти није откривен (ФОТО)

Пејџ Прес потврдила је тужну вест за "ТМЗ", али узрок смрти још увек није откривен.
g
Фото: Youtube Printscreen

Славни глумац и фитнесмодел Алек Масерс преминуо је изненада у 50. години, у петак вече у свом дому потврдила је његова вереница Пејџ.

Пејџ Прес потврдила је тужну вест за "ТМЗ", али узрок смрти још увек није откривен. Иначе, Пејџ и Ален су се верили прошле године.

Масер (50) је био најпознатији по улози Дел Хенрија у сапуници "Сва моја деца", где је глумио у укупно 43 епизоде између 2005. и 2007. године.

Поред тога, појавио се и у осталим ТВ серијама попут "Одрасли", "Рита Рокс", "Очајне домаćице" и "Пут до олтара", остављајући траг у свету забаве.

Поред глуме, Масер се појављивао на насловницама неколико часописа, као што су Men’s Health, Men’s Vorkout и Ekercise Health, што је додатно допринело његовој популарности и препознатљивости.

Популарни глумац Адам Сендлер, са којим је глумио у филму "Одрасли", на друштвеним мрежама емотивно се опростио од колеге.

 

Волео сам овог момка. Не могу да верујем да га више нема. Тако диван, смешан добар човек. Моје мисли су са Алеком Мусером и његовом породицом и шаљем им сву своју љубав. Права, велика душа особе, рекао је Сендлер.

Дневник/К1/Телеграф

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести