Orthodox Celts: Нови албум и 25 година постојања

Група "Orthodox Celts" је, у години када обележава 25 година рада, издала дуго очекивани, шести по реду студијски албум под називом "Many Mouths Shut", који ће представити сутра у клубу "Бен Акиба".

Продуцент албума је Дејан Лалић, а бенд је недавно покренуо сопствени лабел "O''Celts Records" у оквиру кога су и објавили албум.

"Many Mouths Shut" доноси 13 нумера од којих је шест традиционалних ирских и седам ауторских песама.

Посебно је интересантан омот албума који је дело великог Валтера Вентурија, једног од најбољих светских стрип цртача.

"Овај албум је јединствен по много чему, долази у години у којој имамо доста разлога за славље, али ништа од свега тога не може да се упореди са чињеницом да је ово прави Ортходоџ Целтс албум у пуном смислу тих речи. Ту првенствено мислим на то да смо сами урадили готово све и да смо ово ми данас, сада и овде, од првог до последњег тона, од првог до последњег стиха", објашњава фронтмен Александар Петровић (Аца Селтик).

Посебну захвалност, како каже, дугују својим фановима и пријатељима који су из првих редова на концертима ускочили у студио и заједно са њима хорски отпевали пратеће вокале.

У сарадњи са Уном Исаиловић урађен је и први анимирани видео спот за песму "I Wish You The Very Worst", који ће бити најбољи увод у концертну промоцију албума на Дан светог Патрика, 17. марта у Великој сали Дома омладине.

Улазнице за концерт ће бити у продаји од понедељка, 6. фебруара на свим продајним местима DD Ticketsa и у WinWin  радњама.
(Танјуг)
 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести