Добродошли у Србију - 350. извођење

БЕОГРАД: Представа „Добродошли у Србију“ Драгана Јовановића, аутора текста и носиоца главне улоге, биће 350. пут изведена у Звездара театру, најавило је то позориште.
dragan jovanovic
Фото: Youtube Printscreen

“Добродошли у Србију“ једна је од најтраженијих представа Звездара театра, за коју интересовање публике не престаје ни након 11 година од премијере. 

Број гледалаца ближи се цифри од 95.000, а попуњеност сале је чак 95 посто, истичу из позоришта.

Драган Јовановић, чувен по свом јединственом, духовитом и карактеристичном сценском изразу, као власник агенције води путнике (публику) на несвакидашње путовање кроз Србију, а госте дочекује у маниру правог доброг домаћина.

Екипу представе поред Јовановића чине и Анђела Јовановић, Нина Нешковић, Бојана Матовић, Анђелка Симовић, Александра Секулић, Милица Милетић и Јована Ћирић. 

Важан део представе чине и видео радови, а филмске улоге одиграли су Раде Марковић, Дејан Матић, Бранка Пујић, Иван Исаиловић, Милица Усановић, Милица Мандић и Јасмина Стоиљковић.

За улогу у овој представи Јовановићу је додељена награда за најбоље глумачко остварење вечери на фестивалу „Нушићеви дани“ у Смедереву 2007. године.

Представа „Добродошли у Србију“ биће на репертаору 5. и 12. јуна, а улазнице су у продаји.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести