„Парни ваљак” у Београду слави 40 година каријере

Поводом обележавања 40 година каријере и 20 година од легендарног концерта "Без струје - Ливе ин ЗКМ", група „Парни ваљак” спрема спектакл у Београду, 27. и 28. новембра.

Тог давног 29. новембра 1975. године у београдској Хали спортова, „Парни ваљак” је одржао свој први концерт, а пошто се ове године навршава и 20 година од концерта „Без струје - Ливе ин ЗКМ„, бенд је одлучио да својим обожаваоцима у Београду приреди два продукцијски потпуно различита наступа под заједничким називом „Оба лица љубави”.

Концерт „Без струје”, „Парни ваљак” ће одржати 27. новембра у Сава центру, а дан касније концерт „Електрика” на месту где је све почело, у Хали спортова.Акустична верзија концерта у Сава центру, како су најавили организатори, биће прилика за најискреније фанове „Парног ваљка” да у интимнијој атмосфери уживају у највећим хитовима попут „Јесен у мени”, „Године пролазе”, „Све још мирише на њу”, „Дођи”, „Љубавна”, док је други концерт у Хали спортова, намењен љубитељима моћног звука електричних гитара.

- Овако нешто нико никада није урадио и сада већ имамо лагану, али слатку трему. Ово ће бити јединствени концерти по много чему, а и због тога што смо одлучили да буде само по један концерт, односно да не правимо репризе као 2012. године када смо имали пет распродатих концерата у Сава центру - поручили су чланови бенда.
 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести