МЛАДИ КРОМПИРИЋИ су најбољи када се спреме на овај начин: Један састојак им даје посебан укус

Млади кромпирићи су најслађи у ова доба године, а ако им додате кашичицу меда, укус ће бити фантастичан.
б
Фото: Pixabay.com

Потребно је:

1 кг младог кромпира

соли, бибера

1 кашичица сенфа

1/2 кашичице слатке и љуте паприка

1 кашичица меда

2 струка мл. белога лука

маслиново уље

Припрема:

Кромпир очистити, опрати, послолити и побиберити по жељи. Додати паприку, сенф и мед и све изједначити.

У тигањ сипати уље, па кад се угреје, додати кромпир, поклопити и поређати да лепо порумени.

Пред крај додати ситно сецкан млад бели лук и поклопити да се пржи 2 - 3 мин.

Служити топло, самосталан или уз неко месо или рибу.

Информер.рс/ Дневник

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести