НАЈБОЉА СМЕСА ЗА ПОХОВАЊЕ, ТАЈНА је у овој НАМИРНИЦИ Само на овај начин ће месо бити СОЧНО

Смеса за поховање треба да буде таква да месо остане унутра сочно, а да корица буде хрскава
a
Фото: Pixabay, ilustracija

Поховано месо воли већина људи, јер је специфичног укуса. Међутим, некада се због брашна и презли направи велики неред, а и смеса за поховање не испадне увек онако како сте желели. Смеса за поховање треба да буде таква да месо остане унутра сочно, а да корица буде хрскава.

Делимо са вама један рецепт за савршену смесу за поховање, а тајна је у - пиву!

Састојци:

3 јаја

5 кашика брашна

1 кашика презли

1/2 кашичице соли

200 мл пива

Припрема:

Јаја умутите, па у њих додајте брашно, со, презле и пиво. Месо уваљајте у ову смесу, па га пеците на уобичајен начин.

Dnevnik/Najžena

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести