Рецепт дана: Фино вариво од бораније

У питању је укусно и једноставно за припрему јело, у које можете да убаците и кувану тестенину како бисте добили комплетнији оброк.
boranija
Фото: Youtube Printscreen

Састојци (за 4 особе):

- 2 кашике маслиновог уља,

- 150 г шаргарепе,

- 100 мл пасираног парадајза,

- једну мешавину за варива,

- 400 г бораније,

- соли по укусу

Припрема:

1. У угрејан тигањ сипати маслиново уље, додати шаргарепу исецкану на коцкице, па кратко пропржити.

2. Додати пасирани парадајз, воду (800 мл) и садржај врећице мешавине за варива.

3. Кад проври, умешати насецкану боранију, па кувати док поврће не омекша.

4. По потреби долити воде и посолити.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести