Рецепт дана: Таљателе са пилетином, парадајзом и руколом

Брз, здрав и укусан оброк који ће одушевити све љубитеље пасти и тестенине.
taljatele
Фото: pixabay.com

Састојци:

- 500 г таљатела,

- 500 г пилећег белог меса,

- 300 г парадајз пелата,

- 100 мл сока од парадајза,

- 100 г руколе,

- 4 чена белог лука,

- 3 кашике маслиновог уља,

- соли и бибера по укусу,

- 40 г пармезана

Припрема:

1. Пилетину исећи на коцке и пропржити на загрејаном уљу.

2. Бели лук исецкати и додати у пилетину, прелити парадајз пелатом, соком од парадајза, промешати, па кувати око пет минута.

3. Посолити, побиберити, додати претходно обарене таљателе и скинути с ватре.

4. Додати руколу, посути пармезаном, промешати и сервирати на тањир.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести