Рецепт дана: Торта од малина

Брза и лака за припрему, ова је воћна посластица идеалан избор за оне који би да поједу нешто слатко, а да притом не морају да се превише муче у кухињи...
maline torta
Фото: pixabay.com

Састојци:

- 350 г малина,

- 2 кашике мараскина,

- 600 мл слатке павлаке,

- 2 ванил шећера,

- 3 шлаг-фикса,

- 2 готове коре

Припрема:

1. Малине опрати и добро оцедити, накапати их мараскином и оставити да одстоје око 5 минута.

2. Слатку павлаку, ванил шећер и шлаг-фикс умутити у шлаг.

3. На кору ставити трећину умућеног шлага, па по њему распоредити припремљене малине. Потом распоредити другу трећину шлага и поклопити другом кором.

4. На крају површину и ивице торте премазати преосталим шлагом. 5. По жељи, посути листићима бадема и насецканим пистаћима и послужити.

EUR/RSD 117.2043
Најновије вести