Поп певачица Марија Микић након порођаја: Живот ми се променио за дан

БЕОГРАД: Поп певачица Марија Микић објавила је недавно спотове за две нове песме - „Љуби ме, љуби“ и „Комбинације“ које су њени обожаваоци са нестрпљењем ишчекивали.
m
Фото: Printscreen/Instagram 

Занимљиво је да је спотове снимала док је била у другом стању, а песме је објавила након што је, само неколико дана пре, на свет донела ћерку Ђурђу. Како је у интервјуу за портал 24 седам рекла, презадовољна је новим песмама.

– То су поп песме које су у оба трендинга, оном општем и у музичком, већ три недеље. Поред свих ствари које излазе и неке новије музике, ове песме су показале да имају своје место. Уместо да Ђурђа дође 11. јула, песме су тада изашле (смех). Ја сам замишљала да то изађе док сам још трудна, али шта ћемо. Природа је учинила своје. Изашли су спотови у којима имам стомак онда кад га више нисам имала (смех). Све је прошло како треба, не бих ништа мењала – рекла је Марија Микић. – Вртим наступе у глави већ, чекам 15. август и ту контролу која иде после 40 дана, да се потврди да је све супер као што и јесте, да не урекнем. Ја сам стварно супер прошла на порођају, нисам имала епизиотомију, никакво ушивање, као чигра сам (смех). Видим да већ немам мира, наравно да ћу сваки слободан тренутак користити да будем са њом, тако ће увек бити. Али недостаје ми публика, нисам певала од петог месеца трудноће. Не мислим да ћу се вратити „у пуном гасу“, што се каже, али да ћу се вратити да певам једном недељно, то сигурно и биће јако брзо, месец дана највише.

Како је рекла, живот јој се након порођаја променио за дан, али да јој је та промена стигла већ када је сазнала да ће постати мајка.

–  Тако да сам се, искрено, девет месеци само спремала на ово јер сам знала шта ме чека. Сви ми кажу да сам се супер снашла и јесте се живот скроз променио на боље, никад ми није било лепше. Не знам како је било пре ње, уживам у сваком тренутку (смех) – испричала је Марија за портал 24 седам. – Уживам у свему, у њеном погледу, мирису, верујте ми да и кад плаче, прво сам правила хаос зашто плаче, а онда ми је патронажна сестра рекла да им се тако шире плућа и да је здраво да дете плаче. Сад је некад пустим да се исплаче пет минута, па онда знате како лепо спава после тога (смех).

Певачица је у интервјуу додала да је с новом животном улогом свашта научила.

Фото: Printscreen/Instagram 

– Највише уживам, иако то не би требало да радим, кад је ставим на груди и кад се смири код мене, кад схвати да сам јој ја мајка. Кад схвати да је ја смирим дисањем и откуцајима срца, то је најлепши осећај. Тата је ту буквално за све, али ја се трудим да га не оптерећујем много. Он са њом ужива, игра се, ја сам преузела на себе пресвлачење и тако неке ствари. Купамо је заједно, не могу сама. Тата је ту за слободно време – истакла је Марија Микић за 24 седам и додала да је знала да ће се њен партнер Јован добро снаћи, али да није веровала да ће Ђурђа толико да га промени. – Он је опчињен њоме. Сад се већ мало опустио, али у почетку је био „папа беар”, стаклено звоно, немој нешто да фали, сад се опустио скроз. Видим да му је сваки дан испуњен на другачији начин када је она у питању.

Певачица је активна и на друштвеним мрежама, где често дели тренутке из свог приватног живота, занимљиве ситуације у којима се нађу она и њен партнер, а од скора и беба, али и проблеме на које наилази. Одлучила је, како је у интервјуу испричала, да својим утицајем и искуством помогне својим пратиоцима, те је тако и почела да открива детаље о својој трудноћи.

– Што се тиче приватног живота немам шта да кријем, срећа је ту да се дели. Можда је мало превише, али такви смо какви смо и сад су већ људи навикли на то. Нервирају ме негативни коментари, трудим се да игноришем. Кад ти неко пошаље поруку: „Је л' те није срамота како сте детету дали име, упропастили сте је”, невероватно ми буде то што су људи толико себи допустили. И не желим да се спуштам на тај ниво нити да ме поремети што ми је неко написао да се њему не свиђа, на пример, име које сам дала мом детету до тога да ја немам млека да дојим, па ми нека жена пише: „Ти се само ниси довољно потрудила”, а нема појма кроз шта сам ја прошла – била је искрена Марија. – Али добро, то је њихово, тиме показују какви су они, ја нећу да се мешам у то. Свакако је 99 одсто порука позитивно, то су људи који шаљу лепе ствари, ја комуницирам са њима, делимо утиске, искуства. Тај један посто несрећних и незадовољних нек се врати у своје пећине.

Она је, између осталог, пре неколико дана својим пратиоцима док је њена ћерка спавала, открила са чиме се ових дана сусреће у кући.

– Да ми је неко причао да живот у кући може да буде оволико занимљив, да ми се издешава оволико ствари од јутрос. Прво ми је цркла пегла, буквално је експлодирала, па сада морам да купим нову - пожалила се Марија пратиоцима на Инстаграму. – Следећа ствар о којој тренутно размишљам је да су наступи већ почели да се заказују, али ћу вам тек причати о свему томе и најавити на време. Зато треба да се скине килажа! Морам да будем не ракета до лета, пошто је лето увелико у току, али до наступа (смех), тако да почињем са здравом исхраном – рекла је Марија. – Друго, за наступе треба бити сређен. Такав је посао, а схватила сам да нећу имати више толико времена да идем код фризера, па ћу морати сама да се сређујем. Што би се рекло, све је то шоубизнис.

В. Бијелић

EUR/RSD 117.3739
Најновије вести