Расел Кроу: Изгорело ми је имање, ништа нису успели да спасу

СИДНЕЈ: Познати глумац новозеландско-аустралијског порекла Расел Кроу поверио се на Инстаграму да ништа није успео да спасе од пожара који је захватио његово имање на источној обали Аустралије.
EPA/CLAUDIO PERI/Krou Rasel
Фото: EPA/CLAUDIO PERI/Krou Rasel

Имање које је подигао за породицу, жену и два сина, изгорело је до темеља, пожалио се Кроу који је одлучио да се из Холивуда пресели у Аустралију и да му то буде стално боравиште.

Кроу (55) се родио на Новом Зеланду, али се породица преселила у Аустралију када је имао четири године. У Сиднеју је завршио Институт за драмску уметност и каријеру глумца је почео у аустралијским тв серијама, док га нису запазили холивудски "ловци на главе"

Прославио га је филм "Гладијатор" који му је донео Оскара и енглеску награду Бафта. Још у два ванврата био је међу кандидатима за Оскара, а неколико награда му је донео филм "Блистави ум".

Упркос подужој филмографији, Кроу није имао неких већих успеха и то је један од разлога да се вратио у завичај, јер је изјавио да жели да се посвети породици, пре свега синовима.

Истоцна обала Аустралије је већ више седмица у пламену, а процена материјалне штете још није дефинитивна.

Глумац је објавио видео и слике уништеног подручја, а у једном тренутку над његовим имањем се појавио и хеликоптер с водом који је гасио стабла у пламену.

У претходној објави Кроу је потврдио да није у Аустралији и да је његова породица на сигурном са пријатељима.

EUR/RSD 117.5729
Најновије вести