СЕВЕРИНИ ВУЧКОВИЋ ВРАЋЕН СИН! Хитна одлука суда, хаос не престаје!

Након хаоса у региону коју је изазвала пресуда Врховног суда, поново долази до неочекиваног обрта у случају старатељства над сином Северине Вучковић и Милана Поповића.
а
Фото: Youtube printscreen/Severina/Kurir

Само двадесетак дана након одлуке Врховног суда, којом је усвојена ревизија и поништено решење Жупанијског суда у Сплиту у вези са заједничким старатељством Северине Вучковић и Милана Поповића над њиховим сином, а старатељство у потпуности враћено оцу, неочекивано се опет дешава преокрет!

Жупанијски суд у Сплиту на седници одржаној 6. фебруара ове године практично је преиначио своју претходну правоснажну одлуку по којој су отац и мајка 12-годишњег дечака дужни да „родитељску бригу обављају по договору, заједнички и равноправно“, сазнаје "Слободна далмација".

Након што јој је суд вратио старатељство над сином Александром, Северина Вучковић се огласила и навела да борбу наставља даље. Најавила је да ће "тражити самостално старатељство".

- Нисам уопште очекивала да ће сплитски Жупанијски суд тако брзо донети нову одлуку, јер до сада је у мом случају, односно мог детета, све било споро, препуно неправде и корупције - рекла је Северина за 24сата.хр . - Сплитски суд поновно је донио пресуду као и 2021., која је пола - пола, добро је да су вратили на то, све је боље од два пута недељно по четири сата, али ја на овоме нећу стати – ићи ћу до краја, тражићу самостално старатељство и свакако се настављам борити за све жене, односно њихову децу с којима се правосуђе лопта, жртава правосуђа и институција, 'моћних и немоћних жена и женица' - додала је певачица.

Подсетимо, све је изненадила вест да је певачица Северина Вучковић изгубила правну битку вођену за старатељство над сином Александром, а Врховни суд је донео пресуду да се старатељство над њиховим малолетним сином Александром у потпуности враћа оцу детета.

Северина је, у оквиру објаве коју је потом поставила на свом Инстаграм профилу, открила и којим дана ће виђати сина Александра.

- Поједностављено, ово заправо значи да ћу поновно своје дете, које сам родила, одгајам, школујем, које је живело са мном од рођења, виђати уторком и четвртком од 16 до 20 сати и сваки други викенд суботу и недељу - написала је Северина између осталог.

(Ало, Телеграф)

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести