ДНЕВНИ ХОРОСКОП: Биковима се препоручује физичка активност, а Водолијама лагани разговори и опуштање

ОВАН: Данас не би требало да тежите ка великим професионалним циљевима. Околности су такве да нећете моћи било шта да промените или изведете на брзину, те је зато боље да одустанете. Обрадујте драгу особу неком ситном пажњом и лепо проведите остатак дана.
horoskop pixabay
Фото: pixabay.com / dnevnik.rs

БИК: Пред вама су бројни професионални изазови данас. Није то ништа са чиме се до сада нисте суочавали, али не би било лоше да понекад потражите помоћ или савет од блиског сарадника. Лепе тренутке проводите крајем дана у посети пријатељима. Будите физички активни.

БЛИЗАНЦИ: Атмосфера на пословном плану је прилично повољна, тако да нема разлога за половично ангажовање. Требало би да дате све од себе и да храбро покажете колико заиста вредите. Веома сте задовољни актуелном емотивном ситуацијом. Потребан вам је одмор.

РАК: Наставља се период појачаних активности на послу данас. Веома је важно да ништа не радите на брзину и да добро промислите пре доношења важних одлука. После напорног дана, било би добро да се опустите у друштву драге особе. Пријала би вам једна дуга шетња.

ЛАВ: Особе рођене у овом знаку не могу се баш похвалити великим стрпљењем. Мудро би било да ту особину донекле коригујете и постепено, корак по корак, кренете ка остварењу постављених циљева. У приватном животу, требало би да важи исти принцип. Потребан вам је одмор.

ДЕВИЦА: Одличан радни дан је пред већином особа рођеним у овом знаку. Извесну нервозу код вас изазивају они око вас који заостају са својим обавезама. Будите спремни за нове идеје и планове који вам данас могу доћи од драге особе. Наставите са физичким активностима.

ВАГА: Данас за вас нема непремостивих препрека на послу. Обуздајте своје нестрпљење да не бисте закомпликовали већ скоро сасвим разрешене проблеме. За слободне представнике овог знака постоје повољни услови за неко ново познанство. Здравље је одлично.

ШКОРПИЈА: Данас је могућа нова понуда за посао или прилика да радите нешто другачије што би вам знатно побољшало финансијску ситуацију. Вама драга особа показује велико разумевање за ваше недоумице и поклања вам своју пуну пажњу, а то вам је сада најпотребније.

СТРЕЛАЦ: Сасвим солидан радни дан је пред вама. Нема неких већих препрека да остварите зацртане циљеве, без претераног форсирања, које није ни препоручљиво. На приватном плану, очекује вас једно пријатно и опуштено вече у друштву особа до којих вам је највише стало.

ЈАРАЦ: Ваша жеља и потреба да будете непрестано укључени у све важне пословне токове биће изражена на сваком кораку и током данашњег дана. У емотивној сфери, опустите се и уживајте у плодовима раније направљених корака. Пожељна је лагана физичка активност.

ВОДОЛИЈА: Данас је прилично смањен ниво активности на послу. То није оно што вам баш највише одговара, али нема разлога за било какву ужурбаност или форсирање. Пријатна атмосфера влада и на приватном плану и идеално је време за лагане разговоре и опуштање.

РИБЕ: Данас скоро сваки сегмент вашег професионалног ангажмана наилази на одобравање. Ваша конкуренција може да покаже одређена неслагања, а ви покушајте да се уздржите од конфронтација. Одморићете се и опустити у породичном окружењу. Здравље је добро.

EUR/RSD 117.1153
Најновије вести